Výsledky mimořádného zápisu 20. 11. 2023 s nástupem od března 2024

Nepřijaté děti Listopad 2023

Přijaté děti Listopad 2023

 

INFORMACE PRO RODIČE DĚTÍ PŘIJATÝCH OD BŘEZNA 2024

Nástup dětí do školky bude pondělí 18.3.2024.

Platby

ŠKOLKOVNÉ činní 600,-/měsíc, hradí se do 15.dne v měsíci. Platby prosíme, provádějte až v měsíci březnu, nikoli dříve, platby by Vám musely být vráceny. A to z důvodu toho, že vaše děti jsou přijaty k datumu 1.3.2024, tudíž by byla platba stornována.

Hygienické pomůcky se neplatí.

Naše mateřinka je otevřena od 7:00 do 17:00. Děti se scházejí do 8:00 poté začínají vzdělávací činnosti.

Vyzvedávání dětí po obědě je mezi 12:30 až 13:00. Vyzvedávání dětí odpoledne je od 15:00 do 17:00.

Prosíme, aby děti měly převlečení do třídy a na ven, všechno oblečení prosíme také podepište, pro lepší orientaci. Co se týče bačkůrek, určitě preferujeme uzavřené, ne bačkorky tipu CROCS, které dětem kloužou a nejsou bezpečné.

První školní den je v pondělí 18. 3., kdy se na vás budou těšit paní učitelky na kmenové třídě Medvídci. Zároveň dostanete do ruky veškeré potřebné dokumenty k vyplnění tj. Informace o vyzvedávání dítěte, souhlas s GDPR, souhlas s Whatsapp skupinkou, a přístupové údaje do aplikace NAŠEMŠ.

Do Aplikace NAŠEMŠ se prosíme přihlaste ihned první den, tato aplikace slouží jako hlavní komunikační portál mezi vedením MŠ a vámi rodiči, dále aplikace slouží na omlouvání dětí.

Adaptace

Měsíc březen bude pro děti adaptační, ale také pro paní učitelky, takže se určitě nebojte s paní učitelkami domluvit, pokud byste chtěli pro děti pomalejší začátky. Paní učitelky jsou v tomto směru vždy ochotné a vstřícné. Adaptační období je nejdůležitější součastí nástupu dítěte do MŠ. Komunikujte a sdílejte jim přání a tužby dětí. I pro nás je velmi důležité vytvořit dětem bezpečné prostředí a zázemí jim příjemné.

Pokud byste měly jakékoli dotazy, neváhejte se na mě obrátit.

.

Přejeme krásný zbytek zimy a v březnu se těšíme na dětičky.

 

Kolektiv MŠ

 

 

 

Kunhartová Petra